Quines condicions mínimes han de reunir els establiments de restauració?

Respostes obertes (13)

Necessites iniciar sessió o registrar-te per a comentar.
  • AnaB

    Las que se establezcan por normativa sanitaria.

    4 vots  | 
    4
    0
    Sense respostes
    • Pepe Hernandis

      El que tots esperem quan accedim a un establiment de restauració: bons productes i bona atenció. No importa si és un restaurant de grans dimensions, o la tasca del poble, tots esperem ser ben atesos i amb menjar i beguda de qualitat.

      2 vots  | 
      2
      0
      Sense respostes
      • Vicent Guillamon Clemente

        Respecte per les llengües oficials de la comunitat valenciana, respectar el drets laborals del seus treballadors i productes sostenibles.

        2 vots  | 
        2
        0
        Sense respostes
        • vigarllo

          Cuina elaborada amb criteri de qualitat, on s'oferisca una experiència gastronòmica i es done a conèixer alguna cosa més que un simple fet nutritiu o alimentari. I si a més treballa producte local, de km0, i dona a conèixer allò propi, encara cal otorgar-li més valor.

          1 vot  | 
          1
          0
          Sense respostes
          • Rosavi

            Debe existir un establecimiento que cumpla con una serie de condiciones: buena formación por parte de sus empleados, instalaciones en buen estado y de sostenibilidad y accesibilidad, y sobre todo, buen producto fresco y autóctono que ofrecer al turista.

            1 vot  | 
            1
            0
            Sense respostes
            • Rivars

              Transparencia en los precios y en la información del establecimiento, limpieza, buen servicio y calidad del producto ofrecido.

              1 vot  | 
              1
              0
              Sense respostes
              • Pier

                Bares, restaurantes, deberían instalar un sistema de extracción de humos y mal olores que no molesten, ir a la playa y tener que oler la fritanga en lugar del olor del mar es asqueroso, hay calles donde hay mal olores por cocinas sucias o extractores que no funcionan, los vecinos o los peatones respiran aire contaminada y insalubre. Y los pobres que viven arriba de un bar o restaurante deberían poder respirar y también descansar, por lo cual el aislamiento acustico tambien debería ser de primera calidad y certificado.

                Sense vots  | 
                0
                0
                Sense respostes
                • palafer

                  El sanitaris de debó

                  Sense vots  | 
                  0
                  0
                  Sense respostes
                  • RAFEL

                    ¿no hi ha normatives, excessives sobre tema? ¿ja anem de descobrir Amèrica al 2022?, la Generalitat deuria de preocupar-se de que es compliren les normes (massa) que ja son.

                    Sense vots  | 
                    0
                    0
                    Sense respostes
                    • Beatriz Moral

                      Pues lo que pida la ley...y bien trato al cliente

                      Sense vots  | 
                      0
                      0
                      Sense respostes