El que tots esperem quan accedim a un establiment de restauració: bons productes i bona atenció. No importa si és un restaurant de grans dimensions, o la tasca del poble, tots esperem ser ben atesos i amb menjar i beguda de qualitat.
Cuina elaborada amb criteri de qualitat, on s'oferisca una experiència gastronòmica i es done a conèixer alguna cosa més que un simple fet nutritiu o alimentari. I si a més treballa producte local, de km0, i dona a conèixer allò propi, encara cal otorgar-li més valor.
Debe existir un establecimiento que cumpla con una serie de condiciones: buena formación por parte de sus empleados, instalaciones en buen estado y de sostenibilidad y accesibilidad, y sobre todo, buen producto fresco y autóctono que ofrecer al turista.
Bares, restaurantes, deberían instalar un sistema de extracción de humos y mal olores que no molesten, ir a la playa y tener que oler la fritanga en lugar del olor del mar es asqueroso, hay calles donde hay mal olores por cocinas sucias o extractores que no funcionan, los vecinos o los peatones respiran aire contaminada y insalubre. Y los pobres que viven arriba de un bar o restaurante deberían poder respirar y también descansar, por lo cual el aislamiento acustico tambien debería ser de primera calidad y certificado.
¿no hi ha normatives, excessives sobre tema? ¿ja anem de descobrir Amèrica al 2022?, la Generalitat deuria de preocupar-se de que es compliren les normes (massa) que ja son.
Las que se establezcan por normativa sanitaria.
El que tots esperem quan accedim a un establiment de restauració: bons productes i bona atenció. No importa si és un restaurant de grans dimensions, o la tasca del poble, tots esperem ser ben atesos i amb menjar i beguda de qualitat.
Respecte per les llengües oficials de la comunitat valenciana, respectar el drets laborals del seus treballadors i productes sostenibles.
Cuina elaborada amb criteri de qualitat, on s'oferisca una experiència gastronòmica i es done a conèixer alguna cosa més que un simple fet nutritiu o alimentari. I si a més treballa producte local, de km0, i dona a conèixer allò propi, encara cal otorgar-li més valor.
Debe existir un establecimiento que cumpla con una serie de condiciones: buena formación por parte de sus empleados, instalaciones en buen estado y de sostenibilidad y accesibilidad, y sobre todo, buen producto fresco y autóctono que ofrecer al turista.
Transparencia en los precios y en la información del establecimiento, limpieza, buen servicio y calidad del producto ofrecido.
Bares, restaurantes, deberían instalar un sistema de extracción de humos y mal olores que no molesten, ir a la playa y tener que oler la fritanga en lugar del olor del mar es asqueroso, hay calles donde hay mal olores por cocinas sucias o extractores que no funcionan, los vecinos o los peatones respiran aire contaminada y insalubre. Y los pobres que viven arriba de un bar o restaurante deberían poder respirar y también descansar, por lo cual el aislamiento acustico tambien debería ser de primera calidad y certificado.
El sanitaris de debó
¿no hi ha normatives, excessives sobre tema? ¿ja anem de descobrir Amèrica al 2022?, la Generalitat deuria de preocupar-se de que es compliren les normes (massa) que ja son.
Pues lo que pida la ley...y bien trato al cliente