GVAPARTICIPA

Tornar

Un pis en un tris

Consell Valencià de la Joventut Consell Valencià de la Joventut  •  29-05-2021  •  Comunitat Valenciana  • 

Codi de proposta d'inversió: 663 

Ajuda en el lloguer i recondicionament de pisos.

Destinar una partida dels diners de la Generalitat a recondicionar pisos per a l'estudiantat treballador que no té els recursos necessaris per a independitzar-se. 

L'estudiantat jove contribuirà amb un preu estimatiu i un percentatge en les despeses i guanys per a la contribució amb els seus impostos.

Moltes persones joves han de treballar i estudiar al mateix temps perquè no donen cap beca. Això moltes vegades pot succeir per diferents treballs que es tinguen o hagen tingut, o per cases de progenitors.

Es proposa també que hi haja una solució per a aquelles persones que a penes tenen recursos econòmics per a sostindre un lloguer, mentre treballen i estudien i no se'ls concedeix cap mena de beca.

A més, és pràcticament impossible independitzar-se ja que els lloguers tenen uns preus molt elevats i és molt difícil reunir diners per a comprar un habitatge, per la qual cosa hauria d'ampliar-se les ajudes de lloguer i compra d'habitatge.

Dins d'aquestes ajudes podria tindre's en compte a les persones que acaben de ser pares o mares pel que les seues despeses són molt majors dels quals ja es pressuposen. El fet de tindre un bebé no hauria de ser un problema per a poder subsistir i treballar o estudiar sempre que es vulga.


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
    No hi ha fites definides