Quins altres serveis haurien de disposar els establiments gastronòmics per a diferenciar-se per la seua qualitat?

Respostes obertes (6)

Necessites iniciar sessió o registrar-te per a comentar.
  • mavi

    Professionalitat i dignificació dels treballadors dels establiments qui són els que en definitiva tracten personalment els clients i els fan partíceps de la nostra oferta tant gastronòmica com cultural i/o d’oci de la zona.

    1 vot  | 
    1
    0
    Sense respostes
    • Adrián C

      Fer ús de productes frescos de la Comunitat, promoció de la qualitat dels nostres productes, difondre i acostar els valors i cultura del camp valencià al client. Crear un ambient valencià a l'establiment i professionalitat del personal, que es note que coneixen la nostra terra i el que ofereixen.

      1 vot  | 
      1
      0
      Sense respostes
      • palafer

        Standards sanitaris, laborals i ecològics

        Sense vots  | 
        0
        0
        Sense respostes
        • palafer

          Contractacions laborals adeqüades i criteris ecològics dels productes servits i també de fabricació i reciclatge
          ge

          Sense vots  | 
          0
          0
          Sense respostes
          • Pepe Hernandis

            Personal atent i professional, prestar atenció als detalls.

            Sense vots  | 
            0
            0
            Sense respostes
            • Rosavi

              Cabe destacar un producto fresco y natural para elaborar un producto adecuado y llamativo al turista.
              Disponer de una buena carta de presentación detallando sus platós, menús bebidas.
              Así como mejora y adecuación de sus instalaciones.

              Sense vots  | 
              0
              0
              Sense respostes