Creu que cal diferenciar entre els establiments que afavoreixen l'activitat turística d'aquells que no tenen relació? O considera que tots els establiments d'hostaleria són intrínsecament turístics?
Crec que no hi ha que diferenciar entre tipus de restaurants. Fer aquesta separació ens podria fer caure en l'error de convertir el "restaurant per a turista" en una cosa distorsionada i irreal, allunyada del que realment som. Els restaurants no haurien de pensar el seu menú, decoració, servei... pensant en si volen saciar els dessitjos del consumidor autòctons o del que ens visita, sols així podrem oferir als visitants una experiència inmersiva i completa de la vertadera cultura valenciana.
Pense que no caldria fer diferències entre els establiments.
Cadascun d’ells aporta una identitat i oferta diferent i diferenciadora.
La diversitat enriqueix.
Si, no és igual un restaurant o un lloc de menjars amb criteris i valors, que (sense cap menysteniment, perquè compleixen una funció important) un bar de polígon, que no té cap interés turístic
Crec que intrínsecament tots poden ser turístics malgrat no tots fan una aposta per la cuina autòctona o els productes de proximitat. Potser des d'un punt de vista turístic seria adient tractar de determinar una classificació que podria facilitar a la demanda quina és l'aposta gastronòmica de l'establiment en qüestió. En el Decret de 2009 ja s'apostava pels establiments de cuina autòctona però va ser una classificació que no es va acabar d'incentivar entre el sector i jo crec que és una bona opció. En conclusió podríem trobar-nos amb un restaurant de cuina japonesa al nostre territori amb una estrella Michelin que atrauria demanda turística (per tant, es consideraria turístic), però des d'un punt de vista d'interés turístic vertebrador per a la gastronomia valenciana, seria més interessant que els nostres restaurants aposten pels productes de temporada, de proximitat i/o ecològics, i en aquest últim cas podríem classificar-los com a restaurants especialitzats en cuina autòctona.
Es importante pero a la vez es mejor que cada uno tenga su peculiaridad y cada uno veas y haga lo que mejor crea para su trabajo y si tipo de clientela....y también según la época del año...
Crec que no hi ha que diferenciar entre tipus de restaurants. Fer aquesta separació ens podria fer caure en l'error de convertir el "restaurant per a turista" en una cosa distorsionada i irreal, allunyada del que realment som. Els restaurants no haurien de pensar el seu menú, decoració, servei... pensant en si volen saciar els dessitjos del consumidor autòctons o del que ens visita, sols així podrem oferir als visitants una experiència inmersiva i completa de la vertadera cultura valenciana.
Tots els establiments atenen a qualsevol ciutadà, per tant entenc que tots formen part de l'oferta gastronòmica, dintre de les seues particularitats.
Crec que els establiments d'hosteleria son intrinsicament turistics
Pense que no caldria fer diferències entre els establiments.
Cadascun d’ells aporta una identitat i oferta diferent i diferenciadora.
La diversitat enriqueix.
Todo turista debe de tener acceso a conocer toda la oferta gastronómica de la zona , ya sea gastronomía local o no .
Si, no és igual un restaurant o un lloc de menjars amb criteris i valors, que (sense cap menysteniment, perquè compleixen una funció important) un bar de polígon, que no té cap interés turístic
Crec que intrínsecament tots poden ser turístics malgrat no tots fan una aposta per la cuina autòctona o els productes de proximitat. Potser des d'un punt de vista turístic seria adient tractar de determinar una classificació que podria facilitar a la demanda quina és l'aposta gastronòmica de l'establiment en qüestió. En el Decret de 2009 ja s'apostava pels establiments de cuina autòctona però va ser una classificació que no es va acabar d'incentivar entre el sector i jo crec que és una bona opció. En conclusió podríem trobar-nos amb un restaurant de cuina japonesa al nostre territori amb una estrella Michelin que atrauria demanda turística (per tant, es consideraria turístic), però des d'un punt de vista d'interés turístic vertebrador per a la gastronomia valenciana, seria més interessant que els nostres restaurants aposten pels productes de temporada, de proximitat i/o ecològics, i en aquest últim cas podríem classificar-los com a restaurants especialitzats en cuina autòctona.
Tots poden ser turístics
Es importante pero a la vez es mejor que cada uno tenga su peculiaridad y cada uno veas y haga lo que mejor crea para su trabajo y si tipo de clientela....y también según la época del año...
Si.Evidentemente todos los establecimientos no son turísticos.