GVAPARTICIPA

Tornar

Xarrades d'igualtat i drets personals

Consell Valencià de la Joventut Consell Valencià de la Joventut  •  28-05-2021  •  Comunitat Valenciana  • 

Codi de proposta d'inversió: 659 

Arran de la desinformació juvenil es pretén crear una campanya de sensibilització per a la igualtat de gènere. 

Creant una expansió de xarrades informatives sobre els drets i deures de tota la ciutadania pel territori valencià creant consciència i fent costat a les persones joves desinformada sobre la igualtat de gènere. Amb una campanya d'aquest estil es pretén informar a totes les persones joves en igualtat de gènere donant a conéixer tot allò que engloba aquest tema, tots les falses faules que existeixen quant a igualtat de gènere i les possibles solucions que es poden prendre per a buscar informació real. 

Aquest tipus de conscienciació es pot realitzar en col·legis i instituts fomentant-les des de Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

A més, també poden vincular-se amb xarrades de conscienciació sobre els mateixos drets personals, sent cada persona ciutadana un individual dins d'un col·lectiu. Dins de la mateixa es podrien realitzar xarrades en els instituts sobre com una persona ha de comportar-se en diferents espais de manera correcta seguint les normes creades en el territori, des de la cura mediambiental fins a una millor qualitat de vida.


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
    No hi ha fites definides