GVAPARTICIPA

Tornar

Millora de la 'Ruta del colesterol' de la CV-400

David Jorge García David Jorge García  •  30-05-2021  •  Comarques de l'Horta  • 

Obres del tram executat
Obres del tram executat

Codi de proposta d'inversió: 762 

VALENCIÀ: La via per a vianants i ciclistes de la CV-400 travessa els municipis d'Albal, Catarroja, Massanassa, Alfafar-Benetússer i el barri de La Torre-Sociópolis de València, a més de connectar aquests municipis amb altres de l'Horta Sud com Paiporta i amb la ciutat de València a través de la Torre i la nova passarel·la sobre el nou llit del Túria que està en construcció.

Durant elS primers mesos de 2021 s'han executat obres de millora d'aquesta via des de Sociópolis fins a la redona que connecta la CV-400 amb la CV-4061 (Benetússer) i el polígon industrial de Paiporta. En aquest tram, s'ha augmentat l'amplària de la via i s'ha separat amb pintura de color diferent la zona per a vianants i la zona per a bicicletes. 

Aquest projecte pretén que aquestes obres es realitzen en la resta de trams de la CV-400 fins on acaba en Albal. A més, el tram final que acaba de forma sobtada podria connectar-se d'una banda amb la via sostenible que va a l'ermita de Santa Anna d'Albal.

.....

CASTELLANO: La vía para peatones y ciclistas de la CV-400 travesía los municipios de Albal, Catarroja, Massanassa, Alfafar-Benetússer y el barrio de La Torre-Sociópolis de València, además de conectar estos municipios con otros de l'Horta Sur como Paiporta y con la ciudad de València a través de la Torre y la nueva pasarela sobre el nuevo lecho del Turia que está en construcción.

Durante los primeros meses de 2021 se han ejecutado obras de mejora de esta vía desde Sociópolis hasta la redonda que conecta la CV-400 con la CV-4061 (Benetússer) y el polígono industrial de Paiporta. En este tramo, se ha aumentado la anchura de la vía y se ha separado con pintura de color diferente la zona para peatones y la zona para bicicletas. 

Este proyecto pretende que estas obras se realizan en el resto de tramos de la CV-400 hasta donde acaba en Albal. Además, el tramo final que acaba de forma repentina podría conectarse por un lado con la vía sostenible que va a la ermita de Santa Ana de Albal.

Ubicación: Benetússer, Alfafar, Massanassa, Paiporta, Catarroja i Albal

Informe de inviabilitat

La proposta és considerada inviable per la següent causa de l’apartat 9.2 c) de l'Annex I Resolució de 3 de maig de 2021, de la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual s’estableixen els requisits, terminis, procediment i calendari del procés pilot de participaci ciutadana per a l’elaboració dels primers pressupostos participatius de la Generalitat per a l’exercici 2022: - Tractar-se d’un projecte assumit prèviament pel departament competent. Actualment es treballa en aquesta actuació. ja s'ha fet el primer tram Benetússer-València i té prevista la millora de la ciclorruta CR-400 (ruta del colesterol).


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
    No hi ha fites definides