Tornar

REHABILITACIÓ TEATRE PRINCIPAL D'ALCOI

Joanfra Rozalén Joanfra Rozalén  •  30/05/2021  •  Comarques Centrals  • 

Codi de proposta d'inversió: 749 

El projecte municipal de l'ajuntament d'Alcoi, que ja disposa d'una partida incorporada en el pressupost d'enguany, abasta unes millores d'urgència, però, totalment insuficients, per tot això sol·licitem la inclusió d'aquest projecte.Que traça la rehabilitació integral de l'edifici Teatre Principal d'Alcoi: pels potencials usos de l’espai que de segur es convertirà en un centre dinamitzador de les Arts Escèniques a Alcoi i Comarques, i també per l’edifici en si.

Creiem que el Teatre Principal és un espai únic, que per la seua importància i antiguitat ( és un dels teatres més antics de tot el País Valencià ) seria susceptible de ser declarat BIC.

 

Ubicació: Alcoi, C. Sant Tomàs

Documents (1)

Informe de viabilitat

La proposta sol·licita que es rehabilite el Teatre Principal d'Alcoi. Tenint en compte que el terme d'execució d'aquesta proposta ha de desenvolupar-se en els exercicis pressupostaris de 2022 i 2023 es proposa per a la seua viabilitat que la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport participe en aquesta, assumint el cost de la licitació del Pla Director i Projecte de Rehabilitació que diagnosticaran l'estat de conservació actual de l'edifici, l'adequació a usos corrents i les actuacions crítiques pendents a escometre. Es considera així, viable la present proposta per complir amb els requisits establits en els apartats 9.2 c) i 9.5 de l'Annex I de la Resolució de 3 de maig de 2021, de la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual s'estableixen els requisits, terminis, procediment i calendari del procés pilot de participació ciutadana per a l'elaboració dels primers pressupostos participatius de la Generalitat per a l'exercici 2022. El procediment que es durà a terme consistirà previsiblement en: Encàrrec i redacció d'un Pla Director i Projecte de Rehabilitació.

Necessites iniciar sessió o registrar-te per a comentar.
 • Administrador #7  •  22/06/2021 11:46:11

  Bon dia! Recordeu que en aquesta segona fase dels Pressupostos Participatius, en concret en les propostes destinades a "Comarques Centrals", només són necessaris 150 avals. Una vegada superat aquest mínim de suports, no és necessari seguir avalant la proposta perquè passe a la fase d'avaluació. Moltes gràcies per la vostra participació! 👍

  4 vots  | 
  4
  0
  1 1
 • Espinaker

  Imprescindible i necessaria

  Sense vots  | 
  0
  0
  Sense respostes
  • enric piera

   TOTAL SUPORT A LA REHABILITACIÓ DEL PRINCIPAL!!

   Sense vots  | 
   0
   0
   Sense respostes