GVAPARTICIPA

Logo de CONSUL

Tornar

Connectar els pobles de la Ribera Alta mitjançant un carril ciclopeatonal

Adrià Granero Adrià Granero  •  16-05-2021  •  Comarques del Xúquer-Túria  • 

Carril_Bici_Carlet_-_Alzira_imatge.jpg
Carril_Bici_Carlet_-_Alzira_imatge.jpg

Codi de proposta d'inversió: 68 

Seria fàcil i facilitaria les vides de la gent que viu a l'Alcúdia, Guadassuar, Algemesí i Alzira fer aquesta inversió, donat que es connectarien uns pobles amb bici als que, a hores d'ara, sols pots arribar-hi si disposes d'un automòbil o motocicleta. 

Més avall s'adjunta la possible connexió seguint criteris mínims de qualitat. En verd, la infraestructura ja feta. En roig, la infraestructura possible. 

 

 

Ubicación: Alzira, Guadassuar, Alegemesí, l'Alcúdia

Documents (1)

Informe de viabilitat

Esta proposta es considera viable segons els criteris 9.2c i 9.5c de l'Annex I de la Resolució de 3 de maig de 2021, de la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual s'establixen els requisits, terminis, procediment i calendari del procés pilot de participació ciutadana per a l'elaboració dels primers pressupostos participatius de la Generalitat per a l'exercici 2022. Per a dur a terme la proposta sol·licitada i escometre algunes de les connexions plantejades s'actuarà en els següents punts: - Carril l´Acúdia-Guadassuar - Carril Alzira-Carcaixent - Carril Alzira-Algemesí Es realitzarà mitjançant les següents fases: - Redacció Memòries valorades/projectes - Execució de les obres dins dels contractes vigents de conservació de les infraestructures de transport. Es decideix unificar les propostes 671 i 68 per demanar la mateixa actuació. Així, una única actuació dóna resposta a ambdues propostes ciutadanes, evitant la dispersió de vots.


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
No hi ha fites definides