Tornar

Creació d'una xarxa de carrils bici que unisca els pobles de La Ribera

Ximo Rosell Ximo Rosell  •  29/05/2021  •  Comarques del Xúquer-Túria  • 

Codi de proposta d'inversió: 671 

La Ribera acumula una gran quantitat de població en municipis separats no més de 5 o 10 km del més proper. El transport públic és pràcticament inexistent excepte la linia de tren i un servei d'autobusos amb freqüències ridicules, fent que la major part de la població utilitze el cotxe per a anar a qualsevol altre poble.

Donada la orografia de la comarca (pràcticament plana) propose la creació d'una xarxa de carrils bici segurs que unisca els diferents pobles seguint l'exemple del carril que unix Alzira i Carcaixent, el qual és un exit rotund.

Baix el meu punt de vista, seria necessari condicionar les entrades i eixides de les localitats i aprofitar els camins rural que van en paral·lel a les carreteres principals per a acondicionar-los per al transit de bicicletes.

Sé que en l'actualitat hi ha projectes de construcció trams de carrils bicis en diferents localitats però ,o bé porten molts anys esperant la seua execució o directament no s'han ni licitat. Considere que fa falta que les persones representants de totes les localitats s'asseguen d'una vegada per a dur a terme esta necessitat.

Sóc conscient que s'han fet propostes semblants però ninguna tan ambiciosa. Si ens posem, ens posem!

Ubicació: Algemesí

Proposat en nom de: Associació Calauela

Informe de inviabilitat

Esta actuación ha sido objeto de otra propuesta de los presupuestos participativos, por lo tanto, SE FUSIONA a la propuesta “Connectar els pobles de la Ribera Alta mitjançant un carril ciclopeatonal”, con el número de identificación 68 donde se definen las actuaciones que se llevarán a cabo y en la que podrá votarse la ejecución de esta propuesta.

Necessites iniciar sessió o registrar-te per a comentar.
 • Administrador #7  •  15/06/2021 12:53:55

  Bon dia! Recordeu que en aquesta segona fase dels Pressupostos Participatius, en concret en les propostes destinades a "Comarques del Xúquer-Túria", només són necessaris 100 avals. Una vegada superat aquest mínim de suports, no és necessari seguir avalant la proposta perquè passe a la fase d'avaluació. Moltes gràcies per la vostra participació! 👍

  4 vots  | 
  4
  0
  Sense respostes
  • Alícia Melero Carlos11

   Excel·lent idea, compteu amb mi pel que faça falta. Endavant!

   Sense vots  | 
   0
   0
   Sense respostes
   No hi ha fites definides