GVAPARTICIPA

Tornar

2. Realització del Projecte difinitiu i Creació d’un Mausoleu amb Columbaris

Alborsan Alborsan  •  28-05-2021  •  Comunitat Valenciana  • 

Codi de proposta d'inversió: 631 

  1. Centre d’Interpretació per a tots els represaliats del Pais Valencià (en el marc de l'avantprojecte ja avançat de MAUSOLEU/Memorial) al cementeri de Paterna .

Aquest Centre, Integrat dintre de l’espai dels columbaris on descansaran els restes dels afussellats no identificats , tindrà una orientaciò educativa i estarà ubicat dintre del cementari de Paterna. En ell, es podrà conèixer de manera didáctica tot allò referent a la repressió i a tot el procés d’exhumacions i identificacions de les fosses de Paterna.

Ubicación: Cementerio de Paterna

Propuesto en nombre de: Coordinadora d'Associacions per la Memòria Democràtica del PV

Informe de viabilitat

Es decideix unificar les propostes 875 i 631. Així, una única actuació dóna resposta a ambdues propostes ciutadanes. Concretament, la proposta 875 sol.licita la construcció d'un memorial en honor a les víctimes de la repressió franquista en el cementeri de Paterna, i la 631, demana la realització d'un centre d'interpretació per a tots els represaliats de la Comunitat Valenciana. La proposta es considera viable segons els criteris 9.2c i 9.5c de l'Annex I de la Resolució de 3 de maig de 2021, de la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual s'establixen els requisits, terminis, procediment i calendari del procés pilot de participació ciutadana per a l'elaboració dels primers pressupostos participatius de la Generalitat per a l'exercici 2022. La proposta s'articularà mitjançant els corresponents instruments administratius de contractació publica per a la redacció del projecte, l'adjudicació de l’obra i l'establiment del conveni necessari amb l'ajuntament de Paterna.


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
No hi ha fites definides