Logo de CONSUL

Tornar

COMPRA DEL CONVENT DE JESÚS POBRE, CENTRE CULTURAL

Associació de Veïns i Veïnes de Jesús Pobre Associació de Veïns i Veïnes de Jesús Pobre  •  28-05-2021  •  Comarques Centrals  • 

Convent de Jesús Pobre
Convent de Jesús Pobre

Codi de proposta d'inversió: 625 

El  Convent és un edifici patrimoni històric que ha de ser públic. En aquest moment es dona la circumstància que els últims propietaris, que l'han habitat i conservat durant molts anys, ho han posat a la venda. És una oportunitat històrica de recuperar aquest Convent del segle XVIII per a ús públic, com a Centre Cultural Comarcal.

Ubicació: JESÚS POBRE

Proposat en nom de: ASSOCIACIÓ VEÏNS I VEÏNES DE JESÚS POBRE

Documents (1)

Informe de viabilitat

Aquesta proposta es considera viable per complir amb els requisits establits en els apartats 9.2 c) i 9.5 c) de l'Annex I de la Resolució de 3 de maig de 2021, de la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual s'estableixen els requisits, terminis, procediment i calendari del procés pilot de participació ciutadana per a l'elaboració dels primers pressupostos participatius de la Generalitat per a l'exercici 2022, en els termes següents: La proposta consisteix en l'adquisició i licitació de Pla Director d'usos per al Convent de Jesús Pobre de Dènia. El procediment que es durà a terme consistirà previsiblement en: -Taxació i compra de bé immoble Convent de Jesús Pobre. -Licitació del Pla Director i documents necessaris d'estudi, d'ús, necessitats, actuacions, etc. amb el límit del cost previst de la proposta. Aquesta actuació romandrà CONDICIONADAa que es produïsca l'efectiva adquisició de l'immoble.

Necessites iniciar sessió o registrar-te per a comentar.
No hi ha fites definides