GVAPARTICIPA

Tornar

Rehabilitació Estació Renfe i Millora e implementació de la linea Alcoi-Xàtiva

ASSOCIACIÓ TEA-ASPERGER FONT ROJA-MARIOLA (TEAS) ASSOCIACIÓ TEA-ASPERGER FONT ROJA-MARIOLA (TEAS)  •  27-05-2021  •  Comarques Centrals  • 

Codi de proposta d'inversió: 485 

L'estació ferroviària de Renfe a Alcoi porta molts anys amb les mateixes instal·lacions, havent quedat obsoleta i amb moltes deficiències per a donar servei als usuaris de la línia Alcoi-Xàtiva.

Com a deficiències apuntem: les persones amb diversitat funcional no poden accedir als trens, falta de lavabos en condicions i adaptats a les necessitats dels usuaris, inexistència d'una cafeteria i d'una sala d'espera moderna.

Per a atendre la demanda dels usuaris de la línia Alcoi-Xàtiva, ja que és un servei molt demandat per usuaris, veïns i poblacions per les quals transcorre aquesta línia, és necessari la millora i modernització del traçat, així com és imprescindible el canvi dels trens obsolets actuals per uns altres més moderns, accessibles i funcionals per a tota mena de persones.

Atés que Alcoi no té connexió ferroviària directa amb Villena i Alacant, és necessari implementar la línia Alcoi-Xàtiva en direcció Alacant i Villena, facilitant als usuaris una major connexió d'aquestes ciutats amb Alcoi, Xàtiva i València.

Propuesto en nombre de: ASSOCIACIÓ TEA-ASPERGER FONT ROJA-MARIOLA (TEAS)


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
    No hi ha fites definides