Tornar

Augmentar el nombre de vivendes destinades a joves tutelats i extutelats.

SOMLLAR SOMLLAR  •  27/05/2021  •  Comunitat Valenciana  • 

Codi de proposta d'inversió: 454 

Comprar o llogar vivendes per a que puguen ser utilitzades com a llars residèncials de menors tutelats i majors extutelats. Vivendes que puguen ser disposades per a les entitatas que treballen per a la GV.

Ubicació: Comarques de l'Horta

Proposat en nom de: SOMLLAR

Informe de viabilitat

Aquesta proposta es considera viable segons els criteris 9.2c i 9.5c de l'Annex I de la Resolució de 3 de maig de 2021, de la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual s'estableixen els requisits, terminis, procediment i calendari del procés pilot de participació ciutadana per a l'elaboració dels primers pressupostos participatius de la Generalitat per a l'exercici 2022. L'ampliació de la capacitat de resposta de la Generalitat és una necessitat que no se circumscriu a les Comarques de l'Horta sinó que afecten a tot el territori i, per aixó, es requereix d'un estudi que permeta prioritzar les zones de major necessitat. Per aquesta raó, es considera necessari el canvi d'àmbit territorial al de TOTA LA COMUNITAT VALENCIANA. D'altra banda, la proposta es concreta en l’adquisició de 4 habitatges amb capacitat per a 6 places cadascuna, la qual cosa suposaria un total de 24 places. La ubicació, d'aquestes, quedarà determinat per l'estudi que es realitzarà amb la CONDICIÓ de definir les necessitats dels diferents territoris.

Necessites iniciar sessió o registrar-te per a comentar.
 • Jmm

  Ànim!

  Sense vots  | 
  0
  0
  Sense respostes
  • Administrador de los presupuestos participativos #1  •  28/05/2021 12:38:30

   Hola SOMLLAR !

   Hem vist el projecte que has presentat, agraïm la teva participació 👍 La teua proposta podria no ser competència de la Generalitat. Encara ets a temps de revisar i reformular la teua proposta.

   Recorda que tens fins al dia 30 de maig per a acabar la teua proposta.

   Gràcies per participar en el GVA Participa!👍

   Sense vots  | 
   0
   0
   Sense respostes