GVAPARTICIPA

Tornar

REGENERACIÓ RIU VERD A LA FOIA DE CASTALLA

gema roig gema roig  •  20-05-2021  •  Comarques Centrals  • 

RIU VERD
RIU VERD

Codi de proposta d'inversió: 153 

El Riu Verd que recorre les poblacions de la subcomarca de la Foia de Castalla fins a arribar al pantà de Tibi per a passar a ser el Riu Montnegre fins a arribar a la costa d'Alacant on desemboca, es troba, actualment, en una situació de forta degradació amb un important índex de contaminació, la qual cosa ha provocat que el seu corrent fluvial i entorn natural perda el seu important valor ambiental, paisatgístic, degradant així la biodiversitat de tot el seu entorn.

El projecte vol proposar la restauració del paratge natural entorn del llit del Riu Verd al seu pas per les poblacions de la subcomarca de la Foia de Castalla, i així poder recuperar el seu valor ambiental, paisatgístic i patrimonial. Aquesta restauració del Riu Verd s'hauria de coordinar entre la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, el Centre per a la Investigació i Experimentació Forestal (CIEF) de la Generalitat Valenciana, i els Ajuntaments de Castalla, Onil, Ibi i Tibi.


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
 • Avatar admin
  Administrador de los presupuestos participativos #1  •  27/05/2021 12:42:43

  Hola Gema Roig!

  Hem vist la teva proposta de projecte i agraïm la teva participació 👍, però el teu projecte no compleix el requisit referit al fet que no és competència autonòmica sinó de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.

  Encara ets a temps de presentar una proposta que complisca amb els requisits, per a més informació pots visitar la pàgina de GVA Participa.

  Recorda que tens fins al dia 30 de maig per acabar teua proposta.

  Gràcies per participar al GVA Participa!👍

  Sense respostes
  No hi ha fites definides