GVAPARTICIPA

Tornar

Solucions per als solars urbans abandonats

MSàez MSàez  •  27-02-2021  •    Sense comentaris
solar a Monteolivete
solar a Monteolivete


Codi de la iniciativa: GVAPARTICIPA-2021-02-56

Hem d'acabar amb els descampats i solars abandonats en ple sòl urbà, on s'acumula la porqueria i visualment converteixen les zones en desagradables i, a vegades, fins i tot perilloses.

Per aquest motiu propose algunes solucions:

- fer-hi parcs o places;
- pisos de protecció oficial verídica i real (per exemple, amb contenidors marítims o elements prefabricats);

- pipicans;
- aparcaments;

- o, com a mínim, obligar per llei a que els propietaris els mantinguin nets i que presentin algun projecte de remodelació en X temps.

Estes propostes, encara que pugan ser temporals, de ben segur que milloraran la vida dels qui hi viuen a prop. Fins i tot, n'estic segura que els mateixos veïns participarien de forma activa a fer complir els projectes. Jo ho faria en el descampat que tinc a prop de casa, a Sant Marcel·lí. I és que és una problemàtica real que afecta a tota la ciutat; no hi ha cap barri que se'n vegi lliurat.

Personalment, no comprenc com es permet edificar en zones que eren "verges" o, simplement, més apartades, i se segueixen mantenint tots aquests solars, que estan colindants a l'urbanitzat, d'aquesta manera tan deixats. Considere que s'haurien de prioritzar les zones ja urbanitzades, ja destinades a aquest ús.


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
    Aquesta iniciativa no té notificacions.
    No hi ha fites definides