GVAPARTICIPA

Tornar

Transformació del pati CEIP Alejandra Soler

Neus Aulló Neus Aulló  •  24-05-2021  •    1 Comentari
fotonoticia_20170627112943_1024.jpg
fotonoticia_20170627112943_1024.jpg


Codi de la iniciativa: GVAPARTICIPA-2021-05-276

Aconseguir un pati coeducatiu i verd en el que s'oferisca a l'alumnat alternatives a les pistes esportives i a la llosa de formigó actual.

Els patis de les escoles a sovint no s'han dissenyat pensant en la salut.

El pati de l'escola està poc contextualitzat en referència al currículum escolar, totalment aïllat del món de la natura, l'experimentació i allunyat de les necessitats dels xiquets i xiquetes. D'ací, sorgeix la necessitat de transformació del pati en un espai educatiu i d'apropament a la natura.

En el nostre centre es ve desenvolupant des del curs 2017-2018 la transformació del pati a través d'un grup de treball composat per mestres, associació veïnal i famílies del centre.

Aconseguir un pati coeducatiu en el que s'oferisca a l'alumnat alternatives a les 4 pistes esportives i a la llosa de formigó, dotant d'espais que permeten projectes pedagògics més enllà de les aules, sempre ha sigut un objectiu prioritari en l'AMPA i en general en tota la comunitat educativa.

Volem instal·lar microboscos que cumpliran distints objectius:

- Millorar la qualitat de l'educació de l'alumnat.

- Afavorir un us igualitari de l'espai.

- Proporcionar ombra en el pati de primària.

- Envoltar a l'alumnat d'espècies autòctones de maner que coneguen la vegetació de la nostra terra.

- Crear petits espais de natura.

- Conscienciar i sensibilitzar respecte a la importància de la natura.


 


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
 • Avatar admin
  Administrador #7  •  24/05/2021 12:21:48

  Bon dia. El passat 11 de maig començàrem el procés participatiu dels primers pressupostos participatius de la Generalitat. Estem detectant que, molt probablement, algunes propostes que estan arribant-nos en els darrers dies, tenien la intenció de plantejar-se en eixe marc, en el dels pressupostos participatius. Vos recomanem que feu una consulta al següent enllaç: https://gvaparticipa.gva.es/budgets. Si efectivament la proposta que heu fet volia plantejar-se dins d'eixe procés, podeu replicar-la allí, en l'apartat corresponent. Moltes gràcies per la vostra participació!

  Sense respostes
  Aquesta iniciativa no té notificacions.
  No hi ha fites definides