GVAPARTICIPA

Tornar

Via Verda i Blava: camí litoral Vinaròs i Torrevieja

Fer Mafé Fer Mafé  •  21-05-2021  •    5 Comentaris
VIA_VERDA_I_BLAVA.jpg
VIA_VERDA_I_BLAVA.jpg


Codi de la iniciativa: GVAPARTICIPA-2021-05-228

La Via Verda i Blava entre Vinaròs i Torrevieja consisteix en connectar de manera efectiva i sostenible els camins i pistes existents de tota la nostra costa
  • Els pròxims anys i dècades són crucials per al nostre futur ambiental com a comunitat, com a país i com a planeta. Cada vegada són i som més les persones que optem per recursos d'oci saludable i turisme responsable. A la Comunitat Valenciana tenim un dels millors litorals de tota la Europa mediterrània i no obstant això, hui dia segueix sense existir una ruta sostenible per vianants i bicicletes que discórrega per tota la nostra costa i que connecte totes les poblacions del litoral entre Vinaròs i Torrevieja.
  • La proposta de la Vía Verda i Blava o camí litoral sostenible entre Vinaròs i Torrevieja pretén ser un referent europeu i mundial de l'oci saludable, els viatges assossegats, la mobilitat sostenible i la potencialitat d'una terra que aposta pels valors ambientals i humans. Una infraestructura que tindria un potencial econòmic important i un retorn immediat de la seua corresponent inversió. A més aquesta proposta és absolutament coherent amb els fons europeus per a la reconstrucció de la Covid-19
  • La proposta consisteix en connectar de manera efectiva, eficient i eficaç, aquells camins i pistes existents de tota la nostra costa i dotar-los mitjançant una intervenció coherent de quatre característiques bàsiques: accessibilitat universal, connectivitat , sostenibilitat i atractiu.
  • Considere que és una proposta molt interessant i necessària que podria aportar molts beneficis a la nostra Comunitat Valenciana, per això us demane la màxima difusió i tot el suport possible. Moltes gràcies!

Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
Aquesta iniciativa no té notificacions.
No hi ha fites definides