GVAPARTICIPA

Tornar

Donar impuls a Eurovelo 8 com infraestructura prioritaria

Gabriel Ferrándiz Gracia Gabriel Ferrándiz Gracia  •  18-05-2021  •    1 Comentari
Eurovelo 8 infraestructura d'urgencia
Eurovelo 8 infraestructura d'urgencia


Codi de la iniciativa: GVAPARTICIPA-2021-05-190

Eurovelo és una ruta cicloturista que va des de Cadis a Atenes i portaria a les comarques costaneres un turisme en expansió i respectuós amb l'entorn. Cal desenvolupar esta ruta cicloturista.

Eurovelo és una ruta cicloturista que va des de Cadis a Atenes passant per la costa de tot el nostre territori. El cicloturisme és una de les activitats turistiques amb mes projecció i creixement en els últims anys i compta amb centenars de milers de practicants a tota Europa.

 

Per això considere urgent invertir part dels pressupostos participatius destinats a les comarques costaneres del nord a este projecte de cicloruta Europea (just per on passa esta ruta projectada sobre el papel pero encara poc desenvolupada ací).

 

Eurovelo 8 portaría noves oportunitats de treball i empresarials (hotels, hostaleria, tallers, etc) i vertebraria el nostre territori de forma totalment sostenible.

 

Pense que la inversió en Eurovelo no hauria de ser especialment elevada ja qué parlem de la gráfica (retols, indicacions kilometriques, etc), l'acondicionament dels camins rurals i carrils bici que encara no complisquen les normes marcades per la Unió Europea al respecte i la expropiació dels xicotets trams que servirien per connectar eixos camins amb total seguretat pels usuaris. 

 


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
 • Avatar admin
  Administrador #7  •  19/05/2021 16:16:29

  Bona vesprada. El passat 11 de maig començàrem el procés participatiu dels primers pressupostos participatius de la Generalitat. Estem detectant que, molt probablement, algunes propostes que estan arribant-nos en els darrers dies, tenien la intenció de plantejar-se en eixe marc, en el dels pressupostos participatius. Vos recomanem que feu una consulta al següent enllaç: https://gvaparticipa.gva.es/budgets. Si efectivament la proposta que heu fet volia plantejar-se dins d'eixe procés, podeu replicar-la allí, en l'apartat corresponent. Moltes gràcies per la vostra participació!

  Sense respostes
  Aquesta iniciativa no té notificacions.
  No hi ha fites definides