GVAPARTICIPA

Tornar

Avantprojecte de Llei de Participació Ciutadana i Foment de l'Associacionisme de la Comunitat Valenciana

Descripció

Participa en la fase de consulta prèvia de la nova Llei de Participació Ciutadana i Foment de l’Associacionisme de la Comunitat Valenciana. El debat romandrà obert fins el 31 de gener de 2022 per a realitzar aportacions i compartir idees i suggeriments, que contribuïsquen a la redacció del text inicial de l’avantprojecte de llei.

Aquesta fase prèvia necessita de la implicació de la ciutadania a través del portal Gva Participa. Amb la vostra col·laboració la Generalitat Valenciana podrà construir la nova llei que busque aproximar-se als objectius de la democràcia participativa i a la implementació de noves formes de treball, a l’educació en la participació i al foment transversal de la cultura participativa amb criteris d’intergeneracionalitat i equitat.

També s’organitzaran jornades tant presencials com online per a debatre amb tots els agents socials amb la finalitat d’implicar a la societat civil en la construcció d’una llei que permeta millorar la qualitat democràtica de la Comunitat Valenciana.

Informació adicional

Metro a Puçol

  Sense comentaris  •  17-11-2021  •  Miguel Ángel Fernández Gómez

Con más de 20.000 habitantes, la población más al norte de L' Horta Nord se merece este servicio. Gracias

No estic d'acord 100%
-2 vots

Tenim que saber i participar de totes les iniciatives de les corts

  Sense comentaris  •  17-11-2021  •  Amsalva

Tota iniciativa de Llei deguem ser particips els ciutatans, per a que no siguen els interessos de partit els que mos diguen com tenim que fer, anar, o pensar, Tema llengua el poble tenim la paraula,

No estic d'acord 50%
Sense vots

Politiques compromeses

  Sense comentaris  •  12-01-2022  •  Antonio Losada

Representants polítics que conformen el govern o coalició de govern es sotmeten amb una periodicitat no inferior a la mensual, al control directe del compliment del programa electoral de la ciutadia.

No estic d'acord 0%
Sense vots

Crea una iniciativa