GVAPARTICIPA

Conselleria de Participació, Transparència,
Cooperació i Qualitat Democràtica
/
Tornar

Qualitat de la televisió valenciana

197_raul 197_raul  •  04-02-2021  •    9 Comentaris  • 

Hola, soc Raül, un jove de 23 anys que es dedica al mon de l'art. Quan es va tancar Canal 9 en 2013 vaig sentir que ens van arrabassar una part important de la nostra cultura, pero la televisió valenciana era un membre gangrenat i el millor era amputar-ho. Per això, quan es va anunciar que es tornaria a llançar una nova televisió valenciana de qualitat la meua alegria va ser majúscula, per fi ens tornaven quelcom que era nostre, per fi es tornava a fer una gran inversió en cultura. Però, quan es va obrir Apunt, tot va ser literalment igual, una programació gens interessant, enxufisme i ningú a València consumint la televisió valenciana.

Però perquè? No hi ha gent a València que puga crear un contingut de qualitat? Serà que la nostra llengua anul.la d´alguna forma extraña el flux de bones idees? Será l'altitud? No ho sé, però em fa molta pena; em fa pena vore actors anat-se en dotzenes a altres comunitats per a treballar mentres els mateixos quatre actors interpreten tot el que es fa a València, em fa molta pena que ens tiren a la cara el mateix programa d´esketches que es feia fa anys (Socarrats, Autoindefinits, Destarifo), em fa molta pena veure com a la televisió catalana es llancen continguts de qualitat mentres aquí seguim donant-nos colps al pit per L´alqueria Blanca com si fos La casa de papel, en resum, hem fa molta pena que es puga fer una televisió de qualitat a València i no es faci.

Llance aquest debat perque se que això no es un pensament aïllat, ho he parlat amb més gent i ningú veguem Apunt encara que ens encantaria i no se si es un tema generacional i no més ens passa la gent jove o si es una cosa que li passa a una majoria del poble valencià.

Comentaris (9)


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.