Logo de CONSUL

Tornar

Per què la nostra taronja no té denominació d' orige??

Pura llorca Pura llorca  •  17-06-2021  •    4 Comentaris  • 

De qui és competència fer valorar al màxim la nostra riquesa?, per que la nostra taronja està tant infravalorada??

Comentaris (4)

Necessites iniciar sessió o registrar-te per a comentar.
 • Miquel Yanez

  Perquè a Espanya i els amos del gran capital no s'interessen, els hi ix més barato comprar taronges de l'altra punta del món que de pagar els diners que toquen als nostres llauros

  Sense respostes
  • BENIFAIÓ REPUBLICÀ

   Perquè als grans comerciants no els interesa.Prefereixen la denominació IGP (Indicació Geogràfica Protegida) amb el nom de "Cítrics de la Comunitat Valenciana" denominació que no coneix ni Cristo, abans que la denominació d'orige protegida.D'Aquesta manera és més fàcil fer passar per taronja de Valencia la taronja de Sudàfrica o de Brasil o d'on siga.El Consell regulador de la taronja està controlat pels gran productors-exportadors i fins ara no els interessa als seus negocis canviar.No hi és un problema de consciència com a poble, és el negoci.Simplement.

   Sense respostes
   • olibaba

    Crec que els valencians no tenim consciència de poble. És a dir, orgull de ser valencians. Anem amagant el cap baix l'ala, fent-nos perdonar. I en la taronja el mateix. En comptes d'agarrar i unir-nos per a defensar-la de la competència deslleial sud-africana (ep! i sevillana) només fem que queixar-nos a la barra del bar. Quatre mecaguentot i cap a casa, al sofà.

    A vore si els nostres polítics és posen de bon de veres en el tema. Que el camp està mort.

    Sense respostes
    • _Ricky

     Es molt simple, no els interesa i ya esta, per que pareix mentira

     Sense respostes