GVAPARTICIPA

Tornar

Creació d'un servei de salut mental a la comarca del Ports.

Elsports Elsports  •  29-05-2021  •  Comarques de l'interior del Nord  • 

Salut mental
Salut mental

Codi de proposta d'inversió: 706 

Actualment la comarca dels Ports té una de les majors deficiències en serveis d'atenció social i de salut mental per a persones. Aquests serveis, cada dia més necessaris, es troben molt lluny de la zona per aquella gent que els necessita.

La creació d'aquest servei suposaria una gran millorar en l'atenció a les persones, a més de la creació de diversos llocs de treball a la comarca.

Informe de inviabilitat

La proposta es considera inviable per la següent causa de l'apartat 9.5 c) de l'Annex I de la Resolució de 3 de maig de 2021, de la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual s'estableixen els requisits, terminis, procediment i calendari del procés pilot de participació ciutadana per a l'elaboració dels primers pressupostos participatius de la Generalitat per a l'exercici 2022: - Tractar-se d'un projecte assumit prèviament pel departament competent. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública té prevista l'execució, dins del Pla Ariadna, d'actuacions destinades a la creació de noves unitats de salut mental, així com l'adaptació i millora de les ja existents amb una dotació de 100 milions d'euros.


Necesitas iniciar sesión o registrarte para comentar.
  • Avatar admin
    Administrador #7  •  18/06/2021 12:13:10

    Bon dia! Recordeu que en aquesta segona fase dels Pressupostos Participatius, en concret en les propostes destinades a "Comarques d'Interior del Nord", només són necessaris 50 avals. Una vegada superat aquest mínim de suports, no és necessari seguir avalant la proposta perquè passe a la fase d'avaluació. Moltes gràcies per la vostra participació! 👍

    Sense respostes
    No hi ha fites definides